Ustawienia
Strona Ustawienia w DataEase daje Ci kontrolę nad działaniem Twojej aplikacji. Możesz zarządzać pobieraniem, powiadomieniami e-mail i czyszczeniem plików, aby dopasować je do swojego przepływu pracy.
🔗 Zewnętrzny link do pobrania
Section titled “🔗 Zewnętrzny link do pobrania”Opcja: Pozwól na pobieranie pliku za pomocą zewnętrznego linku bez autoryzacji
Gdy ta opcja jest włączona, każdy z linkiem może pobrać pliki wyników eksportu lub importu - bez konieczności logowania.
- ✅ Przypadek użycia: Połącz swoje eksporty bezpośrednio z Google Sheets
- ✅ Przypadek użycia: Udostępnij wyniki eksportu zewnętrznym systemom lub członkom zespołu
Domyślnie to ustawienie jest wyłączone ze względów bezpieczeństwa.
📧 Ustawienia powiadomień
Section titled “📧 Ustawienia powiadomień”Możesz wybrać, kiedy otrzymywać aktualizacje e-mail o zadaniach i kto powinien je otrzymywać.
Odbiorcy e-mail
Section titled “Odbiorcy e-mail”Dodaj jeden lub więcej adresów e-mail, aby otrzymywać powiadomienia o zadaniach.
Powiadomienia o zadaniach ręcznych
Section titled “Powiadomienia o zadaniach ręcznych”Powiadomienia związane z zadaniami, które uruchamiasz ręcznie przez interfejs.
Powiadom, gdy zadania zostaną ukończone- domyślnie WŁĄCZONEPowiadom, gdy zadania się nie powiodą- domyślnie WŁĄCZONEPowiadom, gdy limity opóźniają zadania- domyślnie WŁĄCZONE
Powiadomienia o zadaniach zaplanowanych
Section titled “Powiadomienia o zadaniach zaplanowanych”Powiadomienia dla zadań, które są uruchamiane według harmonogramu.
Powiadom, gdy zadania zostaną ukończone- domyślnie WYŁĄCZONEPowiadom, gdy zadania się nie powiodą- domyślnie WŁĄCZONEPowiadom, gdy limity opóźniają zadania- domyślnie WŁĄCZONE
Wskazówka: Możesz zmienić te ustawienia w dowolnym momencie.
Subskrypcja dodatkowych sklepów
Section titled “Subskrypcja dodatkowych sklepów”Użyj tego bloku, aby dodać lub usunąć dodatkowe sklepy, które dzielą tę samą licencję co Twój główny sklep.
- Jeden dodatkowy sklep jest już wliczony w każdy płatny plan.
- Możesz utrzymać do 20 dodatkowych sklepów tutaj.
- Wprowadź URL sklepu kończący się na .myshopify.com, naciśnij Enter i kliknij Zapisz.
- Zmień URL w ciągu 2 godzin od dodania sklepu.
- Usuń lub zamień sklep dopiero po 30 dniach, klikając ✕ obok jego nazwy.
Pełny przewodnik po dodatkowych sklepach »
🗑️ Usuń wszystkie pliki
Section titled “🗑️ Usuń wszystkie pliki”Przycisk Usuń wszystkie pliki pozwala natychmiast usunąć wszystkie pliki eksportu i importu przechowywane w DataEase.
⚠️ Ta akcja jest natychmiastowa i nieodwracalna.
- ✅ Przypadek użycia: Wyczyść magazyn lub usuń wrażliwe dane
- ℹ️ Pliki są automatycznie usuwane 30 dni po utworzeniu
📄 Warunki i prywatność
Section titled “📄 Warunki i prywatność”W tej sekcji zobaczysz:
- Datę i godzinę, kiedy zaakceptowałeś warunki
- Linki do Warunków użytkowania i Polityki prywatności
Zawsze dostępne do Twojej wiadomości.
✅ Podsumowanie
Section titled “✅ Podsumowanie”Strona Ustawienia to miejsce, gdzie kontrolujesz:
- Dostęp do pobierania plików wynikowych
- Kto otrzymuje powiadomienia o zadaniach
- Kiedy wysyłać powiadomienia
- Jak wyczyścić swoje dane
- Dostęp do historii Twoich umów
Dostosuj te preferencje, aby DataEase działał tak, jak tego potrzebujesz.