Przejdź do głównej zawartości
DataEase
Wypróbuj za darmo

Ustawienia

Strona Ustawienia w DataEase daje Ci kontrolę nad działaniem Twojej aplikacji. Możesz zarządzać pobieraniem, powiadomieniami e-mail i czyszczeniem plików, aby dopasować je do swojego przepływu pracy.


Opcja: Pozwól na pobieranie pliku za pomocą zewnętrznego linku bez autoryzacji

Gdy ta opcja jest włączona, każdy z linkiem może pobrać pliki wyników eksportu lub importu - bez konieczności logowania.

  • ✅ Przypadek użycia: Połącz swoje eksporty bezpośrednio z Google Sheets
  • ✅ Przypadek użycia: Udostępnij wyniki eksportu zewnętrznym systemom lub członkom zespołu

Domyślnie to ustawienie jest wyłączone ze względów bezpieczeństwa.


Możesz wybrać, kiedy otrzymywać aktualizacje e-mail o zadaniach i kto powinien je otrzymywać.

Dodaj jeden lub więcej adresów e-mail, aby otrzymywać powiadomienia o zadaniach.


Powiadomienia związane z zadaniami, które uruchamiasz ręcznie przez interfejs.

  • Powiadom, gdy zadania zostaną ukończone - domyślnie WŁĄCZONE
  • Powiadom, gdy zadania się nie powiodą - domyślnie WŁĄCZONE
  • Powiadom, gdy limity opóźniają zadania - domyślnie WŁĄCZONE

Powiadomienia dla zadań, które są uruchamiane według harmonogramu.

  • Powiadom, gdy zadania zostaną ukończone - domyślnie WYŁĄCZONE
  • Powiadom, gdy zadania się nie powiodą - domyślnie WŁĄCZONE
  • Powiadom, gdy limity opóźniają zadania - domyślnie WŁĄCZONE

Wskazówka: Możesz zmienić te ustawienia w dowolnym momencie.


Użyj tego bloku, aby dodać lub usunąć dodatkowe sklepy, które dzielą tę samą licencję co Twój główny sklep.

  • Jeden dodatkowy sklep jest już wliczony w każdy płatny plan.
  • Możesz utrzymać do 20 dodatkowych sklepów tutaj.
  • Wprowadź URL sklepu kończący się na .myshopify.com, naciśnij Enter i kliknij Zapisz.
  • Zmień URL w ciągu 2 godzin od dodania sklepu.
  • Usuń lub zamień sklep dopiero po 30 dniach, klikając ✕ obok jego nazwy.

Pełny przewodnik po dodatkowych sklepach »


Przycisk Usuń wszystkie pliki pozwala natychmiast usunąć wszystkie pliki eksportu i importu przechowywane w DataEase.

⚠️ Ta akcja jest natychmiastowa i nieodwracalna.

  • ✅ Przypadek użycia: Wyczyść magazyn lub usuń wrażliwe dane
  • ℹ️ Pliki są automatycznie usuwane 30 dni po utworzeniu

W tej sekcji zobaczysz:

  • Datę i godzinę, kiedy zaakceptowałeś warunki
  • Linki do Warunków użytkowania i Polityki prywatności

Zawsze dostępne do Twojej wiadomości.


Strona Ustawienia to miejsce, gdzie kontrolujesz:

  • Dostęp do pobierania plików wynikowych
  • Kto otrzymuje powiadomienia o zadaniach
  • Kiedy wysyłać powiadomienia
  • Jak wyczyścić swoje dane
  • Dostęp do historii Twoich umów

Dostosuj te preferencje, aby DataEase działał tak, jak tego potrzebujesz.